Дългогодишният ни опит в покупко-продажбата на недвижими имоти ни подсказа необходимостта от поддръжка на закупените от клиентите ни имоти. Нашата цел е да осигурим по-добри условия, които се отнасят до общите части на сградите, в които са закупени жилищата на клиентите.

 

- През нашия онлайн портал всеки клиент има достъп до цялата документация, свързана  с неговото жилище – апартамент, вход, блок.

 

- Предлагаме практични съвети и съдействие за увеличаване събираемостта на месечните такси за общи нужди.

 

- Наш основен приоритет е да осигурим спокойствие и сигурност на клиентите ни – предлагаме възможности за монтиране на различни системи за контрол на достъп и видеонаблюдение.

 

- Имаме договори с мрежа от доставчици на услуги с цел да осигурим както аварийни ремонти, така и да предоставим оферти за цялостни ремонти, изолации, ВИК, ел. инсталация, услуги по преместване, ключарски услуги и т.н. на едни от най-ниските цени на пазара и същевременно на високо качество. Не е нужно клиентът да разбира от всичко – нашите майстори и инженери следят за качественото изпълнение на възложената поръчка.

 

- Приемаме всякакви въпроси и забележки – посещаваме клиентите на място в удобно за тях време, без необходимостта от заплащане.

 

При предоставяне на услугата „Професионален домоуправител” разчитаме на опита си. Освен това непрекъснато следим за новите изменения в действащото законодателство и общинските наредби, за да бъдем точни и коректни спрямо клиента. Предлагаме ниски цени не за сметка на качеството на услугите, стремежът ни е да удовлетворим всякакви изисквания на клиентите, за да сме си взаимно полезни – те със свършената от нас работа, а ние – като разчитаме те и ни препоръчат на съседи и приятели.