Използването на видеонаблюдение при разкриването на престъпления и повишаване на безопасността и сигурността на Вашия бизнес, имущество или общи части.Все повече се признавакато една много ефективна и рентабилна система за контрол.

Ние сме  специализирани в предоставянето на оборудване и изграждането на модерни системи за видеонаблюдение, който подхождат за общите части на вашия вход, жилище или търговски обекти от всички видове и размери. Основната задача на видеонаблюдението е да се осигури запазването на имуществото и целоста на общите части. Едно от предимствата е възможността постоянното наблюдение и контртол от кражби и вандализъм в релано време посредством телефон или компютър.

Имаме 2 осовни вариянта за видеонабюдение :


Система за видеонаблюдение – една камераВключва:

– камера за дневно и/или нощно виждане;
-DVR – памет 8 GB
– захранване;
– окабеляване

Системата е подходяща за жилищни входове и офиси

Това е най-разпространеният метод  за видеонаблюдение поради ниската цена и високата ефективност на камерата и DVR ра. Лесен начин на рабора и обслужване на DVR ра.

Цена с монтаж 179 лв.

Система за видеонаблюдение – от 1 до 4 камери

Система за видеонаблюдение – до 4 камери

Системата е подходяща за жилищни входове и офиси

Системата включва записващо устройство , имащо възможност за съхраняване на записаното видео до няколко седмици, дори месеци, в зависимост от конфигурираното качество на записа. Към устройството могат да се включат от 1 до 4 камери за дневно и/или нощно виждане. С цел запис на повече събития, устройството има възможност на запис само след като е засечено движение. С вградената интернет връзка ( опция ), можете да наблюдавате в реално време или да преглеждате записите от всяка точка на света от вашия телефон или компютър.

Цена с монтаж на DVR - 220 лв.

Цена с монтаж на камера - 50 лв.
Включва:
– захранване;

– монтаж

– цената на окабеляването е включена но не повече от 10 м. растояние на камера до DVR ра.


В цената  харддиск не е включена.